Ove godine sudjelovali smo na turniru Partille cup sa ekipama u 4 kategorije. Dječaci 11 (godina), dječaci 14, dječaci 15 i dječaci 16, te smo još nekoliko naših dječaka u kategoriji dječaci 12 priključili ekipi RK Metalac.

 

Dječaci 11 su odigrali 7 utakmica od kojih su pet dobili i dvije izgubili, te su završili takmičenje među 8 ekipa od 27 prijavljenih. Sudjelovali su: Ivan Mašić, Ivor Pavičić, Ante Ivkošić, Jerko Križanac, Marin Šarić, Filip Ivkošić, te u kategoriji b12: Jakov Jakupak, Patrik Brlić, Jakov Vrsalović, Petar Lemić i Borna Jurišić, pod vodstvom trenera Tin Budi.

 

Dječaci 14 su odigrali 6 utakmica od kojih su tri dobili i tri izgubili, te su završili takmičenje među 45 ekipa od 94 prijavljene. Sudjelovali su: Lovro Beljak, Marko Beljak, Tvrtko Puškarić, Antonio Šimić, Franko Božić, Maks Vukić i Tibor Štefanac, pod vodstvom trenera Tomislav Puškarić.

 

Dječaci 15 su odigrali 7 utakmica od kojih su četiri dobili, dvije izgubili i jednu odigrali neriješeno, te su završili takmičenje među 16 ekipa od 88 prijavljenih. Sudjelovali su: Božidar Zelić, Roko Tičić, Martin Radman, Luka Štrk, Bruno Telen, Anton Urankar, Luka Puvačić Solomun, Lovro Vuković, pod vodstvom trenera Tin Badžek.

 

Dječaci 16 su odigrali 10 utakmica od kojih su pet dobili, četiri izgubili te jednu odigrali neriješeno, te su završili takmičenje kao 41 ekipa od 78 prijavljenih. Sudjelovali su: Antonio Balog, Ivan Palac, Mihael Tojčić, Borna Tomašić, Mateo Budić, Karlo Čirko, pod vodstvom trenera Dražen Badžek.

 

Sve naše ekipe bile su pojačane sa dječacima iz drugih klubova, što je naše ekipe činilo konkurentnijima. Zahvaljujemo se na sudjelovanju slijedećih dječaka: Emanuel Šima Jurić, Marin Šilović, Borna Bubalo, Leo Branko Sunajko, Karlo Jurina, Timon Kus, Maksimilijan Jurić, Martin Franjko, Matija Ivanković, Nikola Žakula.

 

Turnir je protekao u najboljem redu te smo zadovoljni sa postignutim rezultatima i igrama. Svi dječaci su pružali igre u skladu sa svojim mogućnostima, a moramo pohvaliti dječake kategorije b15 koji su odigrali na višoj razini od igara koje su pružali tijekom sezone. Igrom su u potpunosti bili konkurentni i ekipama koje su došle u samu završnicu turnira, tako da je uz malo sreće rezultat mogao biti i kudikamo bolji. Nadamo se da će pružene igre biti pokazatelj svim dječacima kako se treba pristupati igri i treninzima, te da uvijek postoji prostora za napredak.

 

Zahvaljujemo učiteljici Sanji Canjek Androić te liječniku Anti Ivkošiću koji su također pridonijeli postignutim rezultatima, i bili u timu Pavleka, koji je zajedno sa trenerima, učinio ovaj turnir lijepom uspomenom svim našim dječacima.

Zahvaljujemo svim roditeljima koji su nam pružili povjerenje da brinemo o njihovoj djeci, što nije bio niti najmanji problem, pošto smo imali grupu izrazito poslušne i dobro odgojene djece.

Veselimo se novim izazovima i putovanjima, te se nadamo i boljem odazivu na slijedeće akcije.

Srdačan pozdrav RK Pavleki.