Get Adobe Flash player

Sponzori i donatori

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.ibring-cirkovic.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.urbaneideje.com/home/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.sumoopskrba.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (https://www.daikin.hr/hr_hr/customers.html)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.opg-varga.hr/)

01234

ibr ing-logo

 

Urbane

 

 

Sumoopskrba logo

 

Dječaci 2002 - izvješća

ODIGRANO 1. KOLO

Dana 22.09.2018. odigrano 1. kolo 2. HRKL

RK PAVLEKI - RK PETRINJA (15 : 11) 28 : 17

S početka utakmice opipavanje snaga, te je tijek utakmice u egalu. Nekoliko puta odlazimo na +2 ali nikako da napravimo veću prednost. Tek krajem poluvremena uspijevamo povezati par dobrih obrana sa napadom, te na poluvrijeme odlazimo sa +4. U prvom dijelu igrali smo vrlo solidnu obranu, a u napadu je falilo malo preciznosti koju smo ulovili pred kraj poluvremena što nam je donjelo i opipljiviju prednost.

U drugo poluvrijeme ulazimo odlično, te smo vrlo pokretljivi u obrani, iz čega je proizašlo par laganih golova u kontri čime smo otišli na +7 i praktično riješili utakmicu. Do kraja utakmice uspijevamo još povećati prednost, te na kraju dobiti sa visokom razlikom.

Dobro smo stajali u obrani cijelu utakmicu, što je samo nastavak igre kakvu smo pružali na turniru u Italiji. U napadu smo imali isto tako dobru širinu i protok lopte, što je dovelo do jako puno izrađenih pozicija koje smo sa visokim postotkom realizirali. Ova liga će biti duga, a protivnici po mjeri, tako da trebamo i dalje nastaviti u ovom ritmu što će se sigurno odraziti i na rezultate.

Realizatorski su se istaknuli: Marko Varga (9), Maks Vukić i Nikola Budić (5), Lovro Beljak (4), Tvrtko Puškarić (2), te Marko Beljak, Borna Jurišić i Maks Drvar (1)

Čestitamo dečki!

ODIGRANO 2. KOLO

Dana 30.09.2018. odigrano 2. kolo 2. HRKL

MRK SLOGA SN - RK PAVLEKI (16 : 10) 28 : 25

Usporeno ulazimo u utakmicu, te nas protivnik snagom relativno lako probija. Nikako nismo uspijevali složiti obranu, a u napadu nam je lopta išla presporo, te smo uzimali dosta šuteva iz loših pozicija. Na poluvremenu zaostajemo 6 golova.

U drugom dijelu protivnik održava 6-7 razlike do zadnjih petnaestak minuta, a tada uspijevamo povezati dvije serije dobrih obrana, te dolazimo na gol zaostatka 2 minute prije kraja. Imamo i napad za izjednačenje, ali ne uspijevamo do kraja preokrenuti utakmicu. Na kraju protivnik koristi naše greške te pobjeđuje.

Mučili smo se cijelu utakmicu sa protokom lopte i sa tempom u napadu, dosta neprisiljenih tehničkih grešaka, a obrambeno se tek na kraju utakmice uspijevamo posložiti. Nismo mogli računati da će nas golman izvući, ipak koliko je mogao toliko je i obranio.

Idemo dalje dečki!