Get Adobe Flash player

Sponzori i donatori

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.ibring-cirkovic.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.urbaneideje.com/home/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.sumoopskrba.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (https://www.daikin.hr/hr_hr/customers.html)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.opg-varga.hr/)

01234

ibr ing-logo

 

Urbane

 

 

Sumoopskrba logo

 

Dječaci 2002 - izvješća

ODIGRAN 2. KRUG

Dana 08.10.2017. odigrana 1. utakmica 2. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK BEDEKOVČINA (13 : 5) 22 : 15

Početak utakmice opipavamo snage, te se igra gol za gol. Obrana postaje sve čvršća, a u napadu raznovrsno napadamo, te pomalo gradimo razliku. Na poluvremenu +8, te praktično dobivena utakmica.

U drugom dijelu nastavljamo igru iz prvog dijela, te sigurno održavamo stečenu prednost koja nikad nije pala ispod +7. U drugom dijelu imali smo 4 nepotrebna isključenja, a sveukupno 7 isključenja u utakmici, što je protivnik iskoristio za igru u egalu.

Na golu je jako dobro branio Noah Postružin, a realizatorski su se iskazali: Tvrtko Puškarić i Lovro Beljak (6), Marko Varga (4), Maks Drvar (2), te Marko Beljak, Maks Vukić, Roko Pavešić i Celestin Mihelj (1).

Čestitamo dječaci!

ODIGRAN 2. KRUG

Dana 08.10.2017. odigrana 2. utakmica 2. kruga 1. HMKRL

HRK GORICA - RK PAVLEKI (12 : 19) 16 : 26

Ulazimo autoritativno u utakmicu, te vrlo brzo odlazimo na +4. Obrana i dalje čvrsta i pokretljiva, te protivnik teško dolazi do prilike za čisti šut, a u napadu koristimo svoje prednosti i stalno povećavamo prednost. Ponovno odlazimo na odmor sa visokom prednošću, i praktično rješavamo utakmicu.

U drugom dijelu odmah krećemo dobro te dižemo prednost na +10, što održavamo kroz cijelo drugo poluvrijeme. U drugom dijelu obrana na visokoj razini (primili samo 4 gola), te sigurno pobjeđujemo.

Na golu je ponovno vrlo dobro branio Noah Postružin, a realizatorski su se iskazali: Nikola Budić i Marko Varga (8), Domagoj Kraljić (3), Lovro Beljak i Roko Pavešić (2), te Tvrtko Puškarić, Marko Beljak i Celestin Mihelj (1).

Ulazak u 1. ligu iznad svih očekivanja, prvenstveno igra koja je donijela bodove, te rotacija svih igrača od kojih je svatko dao svoj doprinos pobjedama. Bolje nije moglo.

Čestitamo dječaci!

ODIGRAN 3. KRUG

Dana 21.10.2017. odigrana 1. utakmica 3. kruga 1.HMKRL

RK MAKSIMIR PASTELA - RK PAVLEKI (12 : 7) 25 : 13

Utakmica protiv protivnika iz gornjeg dijela lige, u kojoj nismo imali puno šansi za ozbiljan otpor. Protivnik puno čvršći i pokretljiviji nije davao puno prilika za realizaciju, te je iz takve obrane razvijao brze konte i polukontre. Razlika na kraju utakmice podnošljiva, iako je protivnik promašio puno zicera, te bi rezultat mogao zavarati. Odigrali smo koliko znamo i možemo, ali jednostavno nismo na toj razini.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 3. KRUG

Dana 21.10.2017. odigrana 2. utakmica 3. kruga 1.HMKRL

RK PAVLEKI - RK MOSLAVINA (14 : 11) 25 : 28

Početak utakmice pripada protivniku, te ima vodstvo od 2 gola. Sredinom poluvremena uspijevamo podići brzinu igre i pokretljivost u obrani, te do poluvremena preokrećemo utakmicu i odlazimo sa solidnom prednošću na odmor.

Početkom drugog dijela održavamo prednost od 3-4 gola, te se činilo da utakmicu možemo dobiti, pogotovo kada su protivnici ostali bez pola vanjske linije. Ipak sredinom drugog dijela protivnik počinje agresivnije izlaziti na našu vanjsku liniju, te nam to stvara veliki problem u organizaciji napada, te počinje početak kraja. Nismo se uspjeli prilagoditi na takvu agresivnu obranu koja nas je tjerala iz greške u grešku, te pred kraj utakmice protivnik uspijeva doći u vodstvo koje je i sačuvao do kraja.

Obrana je u drugom dijelu bila vrlo loša, te smo jedan na jedan jako teško branili. Napadački smo se jednim dijelom utakmice totalno pogubili, te smo imali čitav niz tehničkih grešaka, pa smo od vrlo izglednih dva boda ostali bez ičega. Na kraju možemo biti nezadovoljni sa gubitkom utakmice, ali ipak smo pokazali da možemo parirati ekipama iz sredine lige, te ako izvučemo pouke možemo se nadati nekim bodovima u narednim utakmicama.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 1. KRUG

Dana 11.11.2017. odigrana 3. utakmica 1. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK ZG DUBRAVA (12 : 8) 17 : 18

Dobar ulaz u utakmicu, te ubrzo stvaramo par golova prednosti. Igrali smo dobru obranu, što nam je dalo više slobode u napadu. Na poluvremenu +4.

Drugo poluvrijeme održavamo prednost iz prvog dijela do sredine drugog dijela, a onda polako slijedi pad u igri. U zadnjih deset minuta utakmice uspijevamo zabiti samo jedan gol. Izgubili smo dosta lopti zbog tehničkih pogrešaka, a neke lopte je protivnik osvojio uslijed veće energije. Kad se na to nadoveže protivnički golman koji je doslovce zaključao gol, izgubimo utakmicu koju smo cijelu vodili do zadnje dvije minute, kada protivnik prvi put dolazi u vodstvo i pobjeđuje. Obrana je bila dobra cijelu utakmicu, ali na kraju je falilo snage, što je odnjelo i koncentraciju, te drugu utakmicu za redom gubimo na vrlo sličan način.

Idemo dalje dečki!

ODIGRAN 5. KRUG

Dana 19.11.2017. odigrana 1. utakmica 5. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK ZAPREŠIĆ (10 : 8) 16 : 18

Čvrsta utakmica od samog početka, te se igra gol za gol. Protivnikov napad uglavnom se svodio na spuštanje lopte na pivota. U drugom dijelu prvog poluvremena konačno uspijevamo složiti obranu i zaustaviti loptu prema pivotu, te od -2 odlazimo na +2.

U drugom poluvremnu vrlo brzo protivnik utakmicu ponovno vraća u egal, a pad u igri nastupa u zadnjoj četvrtini utakmice gdje protivnik stvara dva gola prednosti koje je sačuvao do kraja i zasluženo pobijedio. U drugom dijelu nismo uspijeli dovoljno dobro zatvoriti pivota, te je protivnik nametnuo svoju igru. U napadu ponovno ulazimo u šut iz loših pozicija, te uz lošu izvedbu šuta dajemo priliku protivničkom golmanu da nam obrani, i odnese bodove. Kao i u prošlim utakmicama kobna je bila zadnja četvrtina gdje padne koncentracija i dolazi do lošijih rješenja, ne poštivajući dogovor sa klupe.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 5. KRUG

Dana 19.11.2017. odigrana 2. utakmica 5. kruga 1. HMKRL

RK MEDVEŠČAK - RK PAVLEKI (16 : 13) 23 : 20

Odmah igramo drugu utakmicu, te držimo utakmicu u egalu. Dečki se bore, ali bez obrana golmana jako teško držimo priključak. Na poluvremenu zaostajemo 3 gola, te držimo utakmicu i dalje živom.

U drugom dijelu protivnik održava stečenu prednost sa poluvremena, te nam se otvara mala prilika jer na deset minuta do kraja izjednačujemo. U napadu ne koristimo solidnu poziciju sa krila, a u obrani primamo nespretan gol kad smo se već uspijeli obraniti. Nakon toga protivnik odlazi na 3 razlike i uspijeva sačuvati prednost do kraja. Dečki su se borili ali smo jednostavno prekratki sa klupom. Sa samo 9 igrača odigrati dvije teške i čvrste utakmice za redom, je vrlo teško, te greške koje se dešavaju u zadnjim četvrtinama utakmice nisu ništa čudno. Nažalost polako nam cure bodovi kojih smo mogli imati više na kontu, jer smo pokazali da se ravnopravno možemo nadigravati sa ekipama koje već duži niz godina igraju prvu ligu. Slijede nam utakmice sa protivnicima iz gornjeg dijela lige, te se jako teško mogu očekivati neki bodovi. Boriti će mo se, te pokušati u tim utakmicama pružiti što je moguće čvršći otpor.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 1. KRUG

Dana 24.11.2017. odigrana 1. utakmica 1. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK DUGO SELO (3 : 11) 9 : 22

Utakmica protiv protivnika daleko iznad naših mogućnosti. U samom početku utakmice iskoristili smo malu uspavanost protivnika te držali kakav takav priključak. Već nakon prvih desetak minuta podizanjem agresivnosti u obrani protivnik nam onemogućuje bilo kakvu priliku za pogodak, a čak i poneki dobar šut zaustavlja golman. U takvoj igri stvari brzo dolaze na svoje mjesto.

U drugom dijelu nastavlja se agresivna obrana protivnika, gdje ne stvaramo šanse za čisti šut, a protivnik brzo odlazi na +15. U zadnjoj dionici priliku dobivaju svi sa klupe protivnika što koristimo, te završavamo utakmicu na pristojnoj razlici.

Protiv najbolje postave protivnika nemamo nikakvih šansi i dojam je da mogu dobiti koliko žele, ali već kada se promjeni najbolja postava pariramo i čisto solidno odigravamo. S obzirom na broj igrača s kojim raspolažemo, te količinu treninga koje uspijemo odraditi kao ekipa, ne smijemo biti previše nezadovoljni sa igrama i rezultatima. Ipak odmjeravamo snage sa najboljim mogućim protivnicima protiv kojih možemo igrati u svom godištu.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 6. KRUG

Dana 02.12.2017. odigrana 1. utakmica 6. kruga 1. HMKRL

RK RUDAR - RK PAVLEKI (17 : 7) 30 : 18

Dobro smo ušli u utakmicu te iskoristili uspavanost protivnika i poveli 2 razlike. Nakon toga protivnik je puno agresivniji i čvršći te stvari brzo dolaze na svoje mjesto.

U drugom dijelu iskoristili smo rotacije kod protivnika te održali zaostatak na koliko toliko pristojnoj razlici. Kao i niz proteklih utakmica i ovu smo odigrali bez i jedne zamjene, te kada se tome pridoda slabo prisustvo na treninzima, rezultat vrlo prihvatljiv. Protivnik iz gornjeg dijela lige i dominantan u svim segmentima igre kao i u fizičkoj snazi.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 6. KRUG

Dana 02.12.2017. odigrana 2. utakmica 6. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK KARLOVAC (7 : 11) 15 : 18

Ponovno dobro ulazimo u utakmicu i držimo egal do polovine prvog dijela. I u ovoj utakmici koristimo lakši ulazak u utakmicu protivnika, ali nakon toga ipak kvalitetniji protivnik u svakom segmentu igre, polako postavlja stvari na svoje mjesto. Na odmor odlazimo sa prihvatljivim zaostatkom.

U drugom dijelu protivnik još malo podiže prednost u svoju korist, a u samom finišu utakmice ponovno koristimo rotacije protivnika te završavamo utakmicu sa vrlo prihvatljivim zaostatkom. Vrlo smo solidno odigrali drugu utakmicu, te da je bilo više koncentracije kod nekih zicera još bi više pritisnuli protivnika. Ovako nismo uspijeli iskoristiti dobar dan našeg golmana, ali smo pokazali da kada protivnici iz girnjeg dijela lige počinju rotirati prvu postavu mi smanjujemo zaostatak. Malo nas je, ali se borimo, te kada bi smo imali kontinuirani rad svih dječaka, i uz par pojačanja, bili bi smo vrlo konkurentan protivnik svakome.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 7. KRUG

Dana 09.12.2017. odigrana 1. utakmica 7. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK PPD ZAGREB (8 : 17) 16 : 37

Na početku utakmice iznenadili smo uspavanog protivnika, te da nismo par zicera i odličnih situacija promašili, još bi više produljili otpor. Međutim već nakon 5 minuta igre stvari dolaze na svoje mjesto, te utakmica protiče u potpunoj dominaciji protivnika koji je u svim segmentima igre i fizičkim predispozicijama daleko iznad nas.

Možemo biti zadovoljni da smo odigrali dosta solidnih akcija, te zabili zadovoljavajući broj golova.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 7. KRUG

Dana 09.12.2017. odigrana 2. utakmica 7. kruga 1. HMKRL

RK DUBRAVA - RK PAVLEKI (16 : 12) 31 : 21

Protivnik na početku utakmice stvara 3-4 gola prednosti te prednost odražava do poluvremena. Pred kraj poluvremena uspijeli smo doći na -2, ali za više nije bilo znanja niti moći.

Početkom drugog dijela protivnik odmah odlazi na +7,8 razlike te riješava utakmicu. Više nije bilo snage za ozbiljniji otpor, te protivnik sigurno dobiva utakmicu.

U obje utakmice nismo uspijevali napraviti dovoljno čvrstih prekršaja kojima bi smo prekidali proitvnikove napade, jer su protivnici puno brži i snažniji od nas. Agresivnost i borbenost ionako nije naša jača strana, ali za ovakvu razinu takmičenja ona je nepohodna za bolje rezultate.

Kada imamo 2 zamjene u utakmici teško da možemo parirati pa i protivnicima na našoj razini.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 1. KRUG

Dana 15.12.2017. odigrana 2. utakmica 1. kruga 1. HMKRL

RK SISAK - RK PAVLEKI (11 : 13) 27 : 22

Odličan ulaz u utakmicu te stvaramo par golova prednosti. Sredinom poluvremena protivnik preokreće u svoju korist, ali ubrzo nakon toga ponovno radimo seriju i odlazimo na odmor sa +2. Strpljivo smo igrali i gradili akcije, te u obrani dobro parirali fizički snažnijem protivniku.

U drugom dijelu držimo prednost do sredine drugog poluvremena, a tada ponestaje snage i koncentracije, te protivnik stvara prednost i pobjeđuje. Na kraju prevelika razlika u korist protivnika.

Još jedna dobro odigrana utakmica dok je bilo snage, ali nam je klupa prekratka, te nas protivnici dobijaju u zadnjoj četvrtini utakmice.

Nadamo se da će mo u drugom dijelu sezone ipak osvojiti koji bod više jer smo igrama pokazali da možemo parirati većini protivnika u ligi.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 8. KRUG

Dana 27.01.2018. odigrana 1. utakmica 8. kruga 1. HMKRL

MRK DUGO SELO - RK PAVLEKI (13 : 5) 22 : 14

Početak utakmice donosi dominaciju protivnika. Jako teško stvaramo situacije za šut, a i ono malo stvorenih šansi protivnički golman brani. Nakon stvorene pristojne zalihe protivnik počinje rotirati postavu te pomalo dolazimo do zraka i zabijamo.

U drugom dijelu koristimo rotacije u ekipi protivnika te odigravamo egal drugo poluvrijeme. Protivnik daleko iznad naših mogućnosti i koliko nam je dao toliko smo odigrali.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 8. KRUG

Dana 27.01.2018. odigrana 2. utakmica 8. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK SISAK (11 : 11) 23 : 24

Nakon opipavanja snaga uspijevamo stvoriti par golova prednosti. Vrlo brzo protivnik stiže prednost, ali u ravnopravnoj borbi ponovo mi stvaramo prednost koja se do poluvremena topi. Jako dobro prvo poluvrijeme gdje potpuno pariramo protivniku.

U drugom poluvremenu stvari se okreću u korist protivnika te on ubrzo stvara 4 razlike. Nismo se predavali te smo i dalje igrali angažirano i koncentrirano, te uspijeli izjednačiti. U završnici utakmice igra se gol za gol, a jedna lopta odluke odlazi na stranu protivnika koji uspijeva pobijediti. Vrlo dobra utakmica od početka do kraja, te uzevši u obzir da je to bila druga utakmica za redom, te da ponovno nismo imali dovoljnu širinu klupe, moramo biti zadovoljni minimalnim porazom. Falilo je i malo sreće da osvojimo bod ili dva. Trebamo samo dalje igrati kako smo odigrali ovu utakmicu i sigurno će biti bodova.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 9. KRUG

Dana 18.02.2018. odigrana 1. utakmica 9. kruga 1. HMKRL

RK BEDEKOVČINA - RK PAVLEKI (8 : 11) 17 : 18

Protivnik bolje otvara utakmicu te ubrzo vodi 3 razlike. Malo po malo uspijevamo posložiti bolje obranu, te polovinom prvog dijela preuzimamo vodstvo i sa 3 gola u plusu odlazimo na odmor.

U drugom dijelu nastavlja se ravnopravna borba između dva podjednaka protivnika, a promašenim čistim zicerima omogućujemo protivniku preokret. U zadnjih 6-7 minuta protivnik ulazi sa +2, ali i dalje se borimo, te obranom sedmerca i realizacijom u napadu dolazimo u egal. U zadnjoj minuti protivnik napada za vodstvo, uspijevamo se obraniti te ulazimo 25 sekundi u zadnji napad. Brzopleto gubimo loptu, protivnik ima čistu kontru i 5 sekundi prije kraja pogađa stativu, a lopta se odbija u aut. Uspijevamo brzo izvesti aut, te u pokušaju šuta na gol sa centra protivnik radi prekršaj. Ostaje izvesti samo šut sa centra, i nekim čudom lopta ulazi u gol. Dosta nesreće i peha koje smo imali u nekim utakmicama, sada nam se debelo vratilo u vrlo bitnoj utakmici, koja bi nam mogla donjeti izbegavanje zadnje pozicije u ligi.

Na golu je odlično branio Noah Postružin te na kraju imao nekoliko presudnih obrana, a realizatorki su se istaknuli: Domagoj Kraljić i Nikola Budić (5), Marko Varga (3), Tvrtko Puškarić (2), te Lovro Beljak, Petar Lemić, Maks Vukić (1).

Čestitamo dječai!

ODIGRAN 9. KRUG

Dana 18.02.2018. odigrana 2. utakmica 9. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK GORICA (9 : 12) 16 : 25

Vidno fizički i psihički potrošeni ulazimo u drugu utakmicu, te se dobro borimo protiv fizički jačeg protivnika. Nismo imali dobru pokretljivost i gustoću u sredini te smo vrlo lako pucali, što je protivnik debelo koristio. Nakon uvodno lošeg stanja i minusa od 4 gola, polako konsolidiraamo našu igru, te uspijevamo doći u egal. To je bilo sve što smo uspijeli napraviti jer u zadnjih pet minuta prvog dijela protivnik ponovno odlazi na +3.

Početkom drugog dijela protivnik odlazi na +6 i više nije bilo snage niti koncentracije za više. U zadnjih desetak minuta roatcijama smo omogućili našim dječacima iz ekipe 2004. godišta da odigraju svoje minute. Nažalost svaki krug morati će mo igrati utakmicu za utakmicom, te uz malu mogućnost rotacija, biti će još teže doći do nekih bodova. U obje utakmice dosta loših šuteva iz solidnih situacija, te su osvojeni bodovi nagrada za dobro odrađen prvi dio prvenstva.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 10. KRUG

Dana 04.03.2018. odigrana 1. utakmica 10. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK MAKSIMIR PASTELA (7 : 16) 17 : 27

Početak utakmice kao i svaki, držimo se solidno dok protivnik ne podigne razinu obrane i pokretljivost, a tada polako tonemo u minus. Protivnik evidentno bolji, te sredinom utakmice stvara značajnu prednost, koja na poluvremenu iznosi +9 te osigurana pobjeda.

U drugom poluvremenu koristimo rotacije u protivničkoj ekipi te odigravamo u egalu, te na kraju podnošljiv poraz. Koliko smo znali i mogli toliko smo parirali.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 10. KRUG

Dana 04.03.2018. odigrana 2. utakmica 10. kruga 1. HMKRL

RK MOSLAVINA - RK PAVLEKI (13 : 8) 28 : 14

Početak kao i niz drugih utakmica držimo priključak, ali ponovno sredinom poluvremena protivnik koristi svoju dobru obranu i stvara 4-5 golova prednosti koju održava do poluvremena. Nismo imali rješenja za protivničku 5-1 obranu, koja je bila vrlo motivirana i pokretljiva, a što je utakmica više odmicala samopouzdanje protivnika i energija je rasla. 

U drugom poluvremenu protivnik vrlo brzo rješava utakmicu, te do samog kraja igra bez smanjenja tempa. Na takvu energiju protivnika nismo imali odgovor. U prvom dijelu prvenstva mi smo bili u situaciji da igramo protiv umornog protivnika sa malim brojem zamjena, ali to nismo iskoristili, a sada je protivnik bio vrlo motiviran da pokaže svoju snagu.

Bez obzira na niz rotacija u prvoj utakmici jednostavno nemamo dovoljno snage niti kondicije za igrati 2 utakmice na istoj razini, a još kad je protivnik kvalitetniji otpor je puno teži.

Za snagu i kondiciju potreban je kontinuitet treniranja, a kada se u mjesec dana odradi trening dva sa svim raspoloživim igračima, teško je očekivati više. Kada sagledamo realno situaciju u kojoj uopće ne možemo trenirati 6 na 6, jer jednostavno nemamo dovoljan broj igrača, te da gotovo svi igrači nema kontinuitet treniranja, igramo solidno.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 13. KRUG

Dana 13.04.2018. odigrana 2. utakmica 13. kruga 1. HMKRL

RK KARLOVAC - RK PAVLEKI (12 : 8) 23 : 14

Ulaz u utakmicu bez energije i odlučnosti što protivnik kažnjava laganim golovima, te stvara osam razlike. Pet minuta prije poluvremena uspijevamo podići tempo igre kako u obrani tako i u napadu, te na poluvrijeme odlazimo sa samo četiri gola zaostatka.

U drugom dijelu ne uspijevamo održati tempo i ritam igre sa kraja prvog poluvremena, te se zaostatak povećava. Na kraju kako počeli tako i završili.

Nedostatak kontinuiranog treniranja evidentno se odražava u tehnici dodavanja i hvatanja lopte, kretnjama i energiji. U trenucima kada te elemente odrađujemo na razini svojih mogućnosti pružamo solidan otpor, a kada su elementarne stvari loše tako i izgledamo. Još jedna utakmica bez mogućnosti zamjene, a kada se prosječno po treningu skupi manje nego na utakmici, onda je igra takva kakva je.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 13. KRUG

Dana 18.04.2018. odigrana 1. utakmica 13. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK RUDAR (7 : 12) 17 : 24

Sličan ulaz kao i u prošloj utakmici, kada protivnik stvara osam razlike u prvih petnaestak minuta. Podižući tempo igre i točnost dodavanja do poluvremena smanjujemo na minus pet.

U drugom dijelu uglavnom se igra gol za gol, gdje pred kraj utakmice par grešaka protivnik koristi i odlazi na završnih sedam razlike. Zadnjih pet minuta prvog dijela i petnaest minuta drugog dijela igrali smo vrlo konkurentnu utakmicu, te smo u tom dijelu imali prednost, ali kvaliteta i snaga protivnika je ipak na višoj razini i zasluženo pobjeđuje.

Za ovakve protivnike koji su naizgled na korak dva od nas, treba u cijeloj utakmici viša energija i pokretljivost, ali sve u svemu solidan otpor.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 12. KRUG

Dana 26.04.2018. odigrana 2. utakmica 12. kruga 1. HMKRL

RK ZAPREŠIĆ - RK PAVLEKI (11 : 8) 19 : 17

Dobro otvaramo utakmicu i imamo gol dva prednosti. Nakon niza promašaja iz dobrih i manje dobrih pozicija, protivnik preokreće utakmicu u svoju korist i odlazi na odmor sa solidnom prednošću.

Drugo poluvrijeme odlično otvaramo i već nakon par minuta utakmicu dovodimo u egal. Uglavnom stižemo gol dva zaostatka, da bi tri minute prije kraja ponovno bili u egalu. Par tehničkih grešaka u samoj završnici ponovno odnose šansu za osvajanje bodova. Drugo poluvrijeme vrlo dobra obrana, ali u napadu dosta teško realiziramo, što nas na kraju košta boljeg rezultata. Vrlo izjednačena utakmica, kao i sve protiv istog protivnika, te na kraju i isti ishod. Tako blizu, a tako daleko.

Idemo dalje dječaci!