Get Adobe Flash player

Sponzori i donatori

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.ibring-cirkovic.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://marlex.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.autoskola-rotor.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.sptv.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.urbaneideje.com/home/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.sumoopskrba.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (https://www.daikin.hr/hr_hr/customers.html)

0123456

ibr ing-logo

Sportska tv logo

Urbane

 

 

Sumoopskrba logo

 

Dječaci 2002 - izvješća

ODIGRAN 2. KRUG

Dana 08.10.2017. odigrana 1. utakmica 2. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK BEDEKOVČINA (13 : 5) 22 : 15

Početak utakmice opipavamo snage, te se igra gol za gol. Obrana postaje sve čvršća, a u napadu raznovrsno napadamo, te pomalo gradimo razliku. Na poluvremenu +8, te praktično dobivena utakmica.

U drugom dijelu nastavljamo igru iz prvog dijela, te sigurno održavamo stečenu prednost koja nikad nije pala ispod +7. U drugom dijelu imali smo 4 nepotrebna isključenja, a sveukupno 7 isključenja u utakmici, što je protivnik iskoristio za igru u egalu.

Na golu je jako dobro branio Noah Postružin, a realizatorski su se iskazali: Tvrtko Puškarić i Lovro Beljak (6), Marko Varga (4), Maks Drvar (2), te Marko Beljak, Maks Vukić, Roko Pavešić i Celestin Mihelj (1).

Čestitamo dječaci!

ODIGRAN 2. KRUG

Dana 08.10.2017. odigrana 2. utakmica 2. kruga 1. HMKRL

HRK GORICA - RK PAVLEKI (12 : 19) 16 : 26

Ulazimo autoritativno u utakmicu, te vrlo brzo odlazimo na +4. Obrana i dalje čvrsta i pokretljiva, te protivnik teško dolazi do prilike za čisti šut, a u napadu koristimo svoje prednosti i stalno povećavamo prednost. Ponovno odlazimo na odmor sa visokom prednošću, i praktično rješavamo utakmicu.

U drugom dijelu odmah krećemo dobro te dižemo prednost na +10, što održavamo kroz cijelo drugo poluvrijeme. U drugom dijelu obrana na visokoj razini (primili samo 4 gola), te sigurno pobjeđujemo.

Na golu je ponovno vrlo dobro branio Noah Postružin, a realizatorski su se iskazali: Nikola Budić i Marko Varga (8), Domagoj Kraljić (3), Lovro Beljak i Roko Pavešić (2), te Tvrtko Puškarić, Marko Beljak i Celestin Mihelj (1).

Ulazak u 1. ligu iznad svih očekivanja, prvenstveno igra koja je donijela bodove, te rotacija svih igrača od kojih je svatko dao svoj doprinos pobjedama. Bolje nije moglo.

Čestitamo dječaci!

ODIGRAN 3. KRUG

Dana 21.10.2017. odigrana 1. utakmica 3. kruga 1.HMKRL

RK MAKSIMIR PASTELA - RK PAVLEKI (12 : 7) 25 : 13

Utakmica protiv protivnika iz gornjeg dijela lige, u kojoj nismo imali puno šansi za ozbiljan otpor. Protivnik puno čvršći i pokretljiviji nije davao puno prilika za realizaciju, te je iz takve obrane razvijao brze konte i polukontre. Razlika na kraju utakmice podnošljiva, iako je protivnik promašio puno zicera, te bi rezultat mogao zavarati. Odigrali smo koliko znamo i možemo, ali jednostavno nismo na toj razini.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 3. KRUG

Dana 21.10.2017. odigrana 2. utakmica 3. kruga 1.HMKRL

RK PAVLEKI - RK MOSLAVINA (14 : 11) 25 : 28

Početak utakmice pripada protivniku, te ima vodstvo od 2 gola. Sredinom poluvremena uspijevamo podići brzinu igre i pokretljivost u obrani, te do poluvremena preokrećemo utakmicu i odlazimo sa solidnom prednošću na odmor.

Početkom drugog dijela održavamo prednost od 3-4 gola, te se činilo da utakmicu možemo dobiti, pogotovo kada su protivnici ostali bez pola vanjske linije. Ipak sredinom drugog dijela protivnik počinje agresivnije izlaziti na našu vanjsku liniju, te nam to stvara veliki problem u organizaciji napada, te počinje početak kraja. Nismo se uspjeli prilagoditi na takvu agresivnu obranu koja nas je tjerala iz greške u grešku, te pred kraj utakmice protivnik uspijeva doći u vodstvo koje je i sačuvao do kraja.

Obrana je u drugom dijelu bila vrlo loša, te smo jedan na jedan jako teško branili. Napadački smo se jednim dijelom utakmice totalno pogubili, te smo imali čitav niz tehničkih grešaka, pa smo od vrlo izglednih dva boda ostali bez ičega. Na kraju možemo biti nezadovoljni sa gubitkom utakmice, ali ipak smo pokazali da možemo parirati ekipama iz sredine lige, te ako izvučemo pouke možemo se nadati nekim bodovima u narednim utakmicama.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 1. KRUG

Dana 11.11.2017. odigrana 3. utakmica 1. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK ZG DUBRAVA (12 : 8) 17 : 18

Dobar ulaz u utakmicu, te ubrzo stvaramo par golova prednosti. Igrali smo dobru obranu, što nam je dalo više slobode u napadu. Na poluvremenu +4.

Drugo poluvrijeme održavamo prednost iz prvog dijela do sredine drugog dijela, a onda polako slijedi pad u igri. U zadnjih deset minuta utakmice uspijevamo zabiti samo jedan gol. Izgubili smo dosta lopti zbog tehničkih pogrešaka, a neke lopte je protivnik osvojio uslijed veće energije. Kad se na to nadoveže protivnički golman koji je doslovce zaključao gol, izgubimo utakmicu koju smo cijelu vodili do zadnje dvije minute, kada protivnik prvi put dolazi u vodstvo i pobjeđuje. Obrana je bila dobra cijelu utakmicu, ali na kraju je falilo snage, što je odnjelo i koncentraciju, te drugu utakmicu za redom gubimo na vrlo sličan način.

Idemo dalje dečki!

ODIGRAN 5. KRUG

Dana 19.11.2017. odigrana 1. utakmica 5. kruga 1. HMKRL

RK PAVLEKI - RK ZAPREŠIĆ (10 : 8) 16 : 18

Čvrsta utakmica od samog početka, te se igra gol za gol. Protivnikov napad uglavnom se svodio na spuštanje lopte na pivota. U drugom dijelu prvog poluvremena konačno uspijevamo složiti obranu i zaustaviti loptu prema pivotu, te od -2 odlazimo na +2.

U drugom poluvremnu vrlo brzo protivnik utakmicu ponovno vraća u egal, a pad u igri nastupa u zadnjoj četvrtini utakmice gdje protivnik stvara dva gola prednosti koje je sačuvao do kraja i zasluženo pobijedio. U drugom dijelu nismo uspijeli dovoljno dobro zatvoriti pivota, te je protivnik nametnuo svoju igru. U napadu ponovno ulazimo u šut iz loših pozicija, te uz lošu izvedbu šuta dajemo priliku protivničkom golmanu da nam obrani, i odnese bodove. Kao i u prošlim utakmicama kobna je bila zadnja četvrtina gdje padne koncentracija i dolazi do lošijih rješenja, ne poštivajući dogovor sa klupe.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 5. KRUG

Dana 19.11.2017. odigrana 2. utakmica 5. kruga 1. HMKRL

RK MEDVEŠČAK - RK PAVLEKI (16 : 13) 23 : 20

Odmah igramo drugu utakmicu, te držimo utakmicu u egalu. Dečki se bore, ali bez obrana golmana jako teško držimo priključak. Na poluvremenu zaostajemo 3 gola, te držimo utakmicu i dalje živom.

U drugom dijelu protivnik održava stečenu prednost sa poluvremena, te nam se otvara mala prilika jer na deset minuta do kraja izjednačujemo. U napadu ne koristimo solidnu poziciju sa krila, a u obrani primamo nespretan gol kad smo se već uspijeli obraniti. Nakon toga protivnik odlazi na 3 razlike i uspijeva sačuvati prednost do kraja. Dečki su se borili ali smo jednostavno prekratki sa klupom. Sa samo 9 igrača odigrati dvije teške i čvrste utakmice za redom, je vrlo teško, te greške koje se dešavaju u zadnjim četvrtinama utakmice nisu ništa čudno. Nažalost polako nam cure bodovi kojih smo mogli imati više na kontu, jer smo pokazali da se ravnopravno možemo nadigravati sa ekipama koje već duži niz godina igraju prvu ligu. Slijede nam utakmice sa protivnicima iz gornjeg dijela lige, te se jako teško mogu očekivati neki bodovi. Boriti će mo se, te pokušati u tim utakmicama pružiti što je moguće čvršći otpor.

Idemo dalje dječaci!