Get Adobe Flash player

Sponzori i donatori

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.ibring-cirkovic.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.urbaneideje.com/home/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.sumoopskrba.hr/)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (https://www.daikin.hr/hr_hr/customers.html)

Sponzori i donatori Posjetite stranicu (http://www.opg-varga.hr/)

01234

ibr ing-logo

 

Urbane

 

 

Sumoopskrba logo

 

Dječaci 2000 - izvješća

ODIGRAN 1. KRUG

Dana 01.10.2017. odigrana je 1. utakmica 1. kruga 1. HKRL

GRK VARAŽDIN 1930 - RK PAVLEKI (12 : 9) 22 : 22

Na samom početku utakmice protivnik stvara tri gola prednosti, te tu prednost održava do poluvremena. U prvom dijelu uglavno se igralo gol za gol nakon ostvarene prednosti protivnika. 

U drugom dijelu i dalje se nastavlja ritam utakmice iz prvog dijela, te protivnik stalno drži prednost od par golova. Na samom kraju utakmice Lovro Vuković brani dva sedmerca, što smo izvrsno iskoristili i izjednačili, te na kraju uzeli veliki bod.

Na golu su jako dobro branili Filip Fritz i Lovro Vuković, a realizatorski su se iskazali: Ivan Palac (10), Mateo Budić i Bruno Telen (3), Marko Rovis (2), te Antonio Balog, Renato Balun, Krešimir Obratov Beganović i Jakov Ćurić (1).

Čestitamo dečki!

ODIGRAN 1. KRUG

Dana 01.10.2017. odigrana je 2. utakmica 1. kruga 1. HKRL

RK PAVLEKI - RK KOPRIVNICA HANGAR (9 : 6) 27 : 19

Početak utakmice izjednačen, ali ubrzo odlazimo na par golova prednosti, te to držimo do poluvremena. Dosta čvrsta igra sa malo golova, te puno promašenih zicera sa naše strane.

U drugom poluvremenu odmah dižemo prednost na +5, te se ona niti jednom nije spustila ispod +3. Drugo poluvrijeme se igra sa manje čvrstoće te u takvoj igri koristimo svoje prednosti i na kraju završavamo sa visokom pobjedom. U cijeloj utakmici obrana je bila na visokom nivou sa puno blokova, ali ipak malo previše promašenih zicera.

Jako dobro su ponovno branili Filip Fritz i Lovro Vuković, a realizatorski su se istaknuli: Ivan Palac (9), Mateo Budić (5), Karlo Čirko i Bruno Telen (3), Antonio Balog i Marko Rovis (2), te Jakov Ćurić, Krešimir Obratov Beganović i Renato Balun (1).

Čestitamo dečki!

ODIGRAN 2. KRUG

Dana 15.10.2017. odigrana je 1. utakmica 2. kruga 1. HKRL

RK BALIĆ-METLIČIĆ - RK PAVLEKI (14 : 12) 31 : 30

Početak utakmice jako dobar. Obrana pokretljiva, a u napadu organizirano i raznoliko. To nam donosi vodstvo od 3 razlike. Sredinom poluvremena protivnik počinje pronalaziti rješenja za našu obranu istovremeno povečavši agresivnost svoje obrane, te do poluvremena uspijeva preokrenuti utakmicu u svoju korist.

U drugom dijelu početak pripada protivnicima koji odlaze na +5. Nismo se predavali, te se vodi čvrsta borba u kojoj protivnik održava svoju prednost na +2 do +5. Na samom kraju utakmice dubokom zonom 4-2 i 3-3 uspijevamo sa -3 doći na -1, ali za više od minimalnog poraza nije bilo vremena. Protivnik je vrlo iskusno zadržao loptu u svom posjedu zadnjih minutu i pol, te odnio pobjedu.

U drugom poluvremenu imali smo više tehničkih grešaka, te promašenih zicera, uvjetovano umoromo i agresivnijom protivničkom obranom. Protivnik je uspješno sprečavao kvalitetnu organizaciju napada te smo većinu drugog poluvremena individualnim akcijama držali priključak.

Idemo dalje dečki!

 

ODIGRAN 2. KRUG

Dana 15.10.2017. odigrana je 2. utakmica 2. kruga 1. HKRL

RK PAVLEKI - RK ZADAR 18 : 32

Glava nije bila na mjestu za odigrati utakmicu, te smo zasluženo doživjeli teški poraz.

Idemo dalje dečki!

ODIGRAN 1. KRUG

Dana 15.10.2017. odigrana 3. utakmica 1. kruga 1. HKRL

RK ĐAKOVO - RK PAVLEKI 26 : 23

Treća utakmica u danu nakon dva teška poraza (što psihički što fizički), nije došla u pravo vrijeme, te ponovno nismo posložiti svoju igru na razini kojoj znamo igrati. Na kraju i treći poraz u danu. Igrati utakmicu za utakomicom, davati maksimum u svakoj, zaboraviti prošlu je isto segment rukometne igre koji je sastavni dio sveukupne kvalitete ekipe i pojedinca.

Idemo dalje dječaci!

ODIGRAN 3. KRUG

Dana 04.11.2017. odigrana 1. utakmica 3. kruga 1. HKRL

RK PAVLEKI - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC (11 : 13) 29 : 25

Prvo poluvrijeme protivnik od samog početka vodi gol, dva prednosti. Nismo nikako uspijevali posložiti igru, te nakon uvodnog zaostatka do poluvremena nismo mogli stići protivnika.

U drugom dijelu nastavlja se igra u kojoj lovimo prednot protivnika. Sredinom drugog dijela konačno izjednačujemo, te nakon toga preuzimamo vodstvo u utakmici. Do kraja uspijevamo sagraditi solidnu prednost i zasluženo pobjeđujemo.

Realizatorski su se iskazali: Ivan Palac (10), Mateo Budić (7), Krešimir Obratov Beganović (5), Bruno Telen (3), Anton Urankar i Marko Rovis (2).

Čestitamo dečki!

ODIGRAN 3. KRUG

Dana 04.11.2017. odigrana 2. utakmica 3. kruga 1. HKRL

RK RIBOLA KAŠTELA - RK PAVLEKI (16 : 10) 29 : 28

U prvom dijelu protivnik bolji te postepeno gradi prednost koja na poluvremenu iznosi 6 razlike. Poluvrijeme u kojem nismo imali dobru obranu, a nismo uspjeli u napadu to kompenzirati golovima, te je protivnik stekao preveliku prednost.

U drugom dijelu ponovno se uspijevamo nametnuti sredinom poluvremena kao bolji ptorivnik, te mini serijom 3:0 prepolavljamo zaostatak na pola. Tada počinje nova utakmica u kojoj na krilima dobre igre dolazimo do izjednačenja na samom kraju, ali primamo nespretan gol koji odnosi barem bod.

Ovaj krug je donio dvije slične utakmice u kojima je prvo poluvrijeme bilo lošije, te smo morali stizati zaostatak, a drugo poluvrijeme je bilo na razini naših mogućnosti.

Idemo dalje dečki!